Det finns en stig

Jag vet att vi är många som söker svar. Vi söker svar och lösningar på sådant som hänt i vår historia. Vi söker svar och förklaringar för att mildra den smärta vi gått och burit på allt för länge. Vi söker svar för att slippa bära på det vi burit på allt för länge. Svar som ska få oss att bli mindre arga och mindre ledsna. Svar som ska få vårt hjärta att blöda mindre och för att slippa döva.

Jag vet, vi har letat länge men inget har hänt. Kanske inbillar vi oss eller så gör vi det som hänt, större än det är. Ändå, ändå känner vi.

Vi har anklagat andra och vi har burit oss åt bara för att på npgot sätt mildra det vi känner långt där inne. Men inget får vår känsla att hitta en ny väg.

Det är en smärta att möta oss själva ibland. Tänk om bara allt kunde vara på ett annat sätt.

Många är vi som letar. Många platser finns det dessutom att leta på. Men någonstans vet vi att vi letar på fel plats. Det är bara så att smärtan är för svår för att gå just dit där vi borde leta.

Men jag vet och många med mig att det finns en stig. Det finns en stig för oss alla att gå som både är krokig och på vissa platser smal. Det finns en stig för dig och det finns en stig för mig. Det finns en stig som leder oss, var och en rätt där smärtan försvinner eller kan bli enklare att leva med och där vi slutar att känna oss utsatta.

Stigen jag talar om har en början men inget slut. Ingen kan tala om hur vi ska gå på den och var den finns för just dig eller mig, men den finns där. Ha tålamod och våga finn din stig. Jag tror jag är min stig på spåren. Stigen har inget namn eller en GPS adress. Stigen kan bara ses av var och en, du kommer att se din jag kommer att se min när du valt att se den.

Tyvärr kan jag inte visa din stig men jag vet var den finns och du har ingem glädje av min.

Ha tålamod men ge aldrig upp. Var öppen och tillåtande och våga se det som kanske inte alltid finns enkelt att se. Våga släpp på dina principer och så som du alltid gjort och vill ha det. Vpga se något annat. Det är svårt men det går och när du fått din stig på spåret kommer du att veta att det är just din stig.

Lycka till för du kommer att behöva det. Din möda kommer att vara väl värd.