Mansjourens växer ute i landet. Vi behöver fler volontärer och bidragsgivare.

Hjälp oss att hjälpa fler

Mansjouren är en ideell organisation som drivs av volontärer som arbetar helt utan ersättning. Vi får bidrag till våra lokal- och telefonkostnader och vissa speciella projekt.

Är du intresserad av att göra en insats så behöver vi framför allt fler volontärer. Vi är just nu inne i ett skede av att bygga ut vår organisation i landet, så volontärer från alla landsändar är välkomna.

Vi söker volontärer

Genom att bli volontär hos oss kan du förbättra världens välmående en smula – och även utvecklas själv i mötet med människor och genom interna utbildningar.

Vi vill att du engagerar dig ca 2 timmar i veckan, helst över längre tid och framför allt i vår telefonjour. Vi tror att det är bra om du har livserfarenhet och varit med om situationer och kriser i livet. Du får introduktion, utbildning och handledning av oss. Som volontär ingår du i en volontärgrupp med en gemensam mentor som ger stöd och vägledning.

Maila oss
Mansjouren söker volontärer till telefonjouren över hela landet. Arbeta 2 timmar i veckan och väx som människa.

Ladda ner informationsmaterial

Vill du ha informationsmaterial om vår verksamhet att sätta upp på din arbetsplats eller någon annanstans? Här kan du ladda ner och skriva ut det.

AFFISCH

Rekommenderad storlek: A3

LADDA NER

FLYERS

4 exemplar på ett A4-ark

LADDA NER

FLYER MED RIVLAPPAR

Format: A4

LADDA NER